קציצות בשר ברוטב עם פול ירוק
קציצות בשר עם פול

מצרכים

לקציצות

500 גרם בשר בקר טחון

1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 תפוח אדמה או קישוא מגורר

קורט סודה לשתייה

1/2 כפית ראס אל חנות

מלח

פלפל שחור גרוס

לרוטב

שמן זית לטיגון

600 גרם פול ירוק קלוף אפשרי קפוא

1 בצל קצוץ

2 שיני שום פרוסות

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית ראס אל חנות

כף פפריקה אדומה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון אחד

2 כוסות מים

1 כוס עלי פטרוזיליה

 

אופן ההכנה

  1. לקציצות – לקצץ את הבצל השום והפטרוזיליה, להוסיף אותם ואת הקישוא המגורד לקערת הבשר, להוסיף את התבלינים, וסודה לשתייה לערבב היטב ולתת לתערובת לנוח.
  2. בסיר – לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את השום, להוסיף את התבלינים, להוסיף מחצית מהפטרוזיליה, את המיץ לימון ולהוסיף 2 כוסות מים עד לרתיחה.
  3. לקרוץ מהבשר כדורים ולהניח בסיר. לשים לב שהמים מכסים עד לגובה הקציצות.
  4. לאחר 5 דקות להוסיף את הפול ולהמשיך לבשל על אש נמוכה במשך 40 דקות. לאחר מכן ניתן להוסיף את מחצית הפטרוזיליה מלמעלה.

ניתן להגשה עם אורז

מתכונים
נוספים

כותרת אלמנט

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.

כותרת אלמנט

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.

כותרת אלמנט

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.

מצרכים

לקציצות

500 גרם בשר בקר טחון

1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 תפוח אדמה או קישוא מגורר

קורט סודה לשתייה

1/2 כפית ראס אל חנות

מלח

פלפל שחור גרוס

לרוטב

שמן זית לטיגון

600 גרם פול ירוק קלוף אפשרי קפוא

1 בצל קצוץ

2 שיני שום פרוסות

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית ראס אל חנות

כף פפריקה אדומה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון אחד

2 כוסות מים

1 כוס עלי פטרוזיליה

 

אופן ההכנה

  1. לקציצות – לקצץ את הבצל השום והפטרוזיליה, להוסיף אותם ואת הקישוא המגורד לקערת הבשר, להוסיף את התבלינים, וסודה לשתייה לערבב היטב ולתת לתערובת לנוח.
  2. בסיר – לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את השום, להוסיף את התבלינים, להוסיף מחצית מהפטרוזיליה, את המיץ לימון ולהוסיף 2 כוסות מים עד לרתיחה.
  3. לקרוץ מהבשר כדורים ולהניח בסיר. לשים לב שהמים מכסים עד לגובה הקציצות.
  4. לאחר 5 דקות להוסיף את הפול ולהמשיך לבשל על אש נמוכה במשך 40 דקות. לאחר מכן ניתן להוסיף את מחצית הפטרוזיליה מלמעלה.

ניתן להגשה עם אורז

More
articles